Toalettmappe Wash Case

Dette er en kompakt, vannbestandig toalettmappe. Den er laget i solid vanntett TPU, med solide glidelåser. Den har ett stort hovedrom, og en stor utvendig lomme med glidelåslukking. Bærestropp i nylon på siden.Toalettmappen er ideell for reise, friluftsliv og sport. Den lave vekten og volumet gjør den meget enkelt å pakke med seg.

Vekt: 56 gram. Størrelse: 220 x 100 x 100 mm. Farge: lilla


Pris 400,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Grå


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Toalettmappe Wash Case
stk.

   23 16 95 50
   profilhuset@profilhuset.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV64045
Material TPU
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.