Om GOSH

Gosh er Norges største og ledende kjede innenfor leveranse av profilelementer til bedriftsmarkedet. Siden oppstarten i 2001 har vi ekspandert til 21 forhandlere over hele landet, og er i dag representert i alle de største, norske byene. Vi er en totalleverandør innen profil, med hovedfokus på profileringsartikler, firmagaver, profil- og arbeidsklær, skilt og dekor.

Om PROFILHUSET

Gosh PROFILHUSET AS er en familiebedrift med lang historikk.
Kunnskapen rundt silketrykk har gått gjennom generasjoner.
Gosh PROFILHUSET AS har sitt utspring fra en av landets første serigrafer ? Silketrykkeriet ? Alfred Syversen.
Alfred Syversen var dagens eier og daglig leder Fredrik Wraamann sin farfar.

Länk-text

Alfred Syversen
Gjennom fornyelse og videreutvikling av selskapet ble Ski Silketrykk etabler i 1983.
Da kom Sæthren & Wraamann inn på eiersiden.
Med bl.a dagens eiers far Hans Fredrik Wraamann, som en av aksjonærene.

Länk-text

Hans Fredrik Wraamann
Ski Silketrykk AS flyttet sin virksomhet i 1996 til Bjørnerud i Oslo og skiftet navn til PROFILHUSET AS, hvor vi fortsatt er lokalisert
For å utvikle selskapet videre i den formen den har i dag, valgte dagens eier Fredrik Wraamann å kjøpe ut Sæthren & Wraamann
sin eierpost i selskapet og er i dag selskapets hovedaksjonær.

Länk-text

Fredrik Wraamann
Gosh PROFILHUSET AS er en unik todelt bedrift med produksjon og salgsavdeling i samme hus.
Vi disponerer i dag ca 1000m2 produksjonslokale, med topp moderne produksjonsutstyr, samt
250m2 kontorer /showroom.
Dette gir oss mulighet til å kvalitetssikre levering i alle ledd samt håndtere korte leveringsfrister.
Gosh PROFILHUSET AS fremstår i dag som en av de ledene leverandører av profil, reklame, gave og event produkter.
I dag er Gosh PROFILHUSET AS en dynamisk service bedrift.
Med vår lange erfaring håndterer vi alle henvendelser innen profilering og reklame.
Bedriften har i dag 11 ansatte med en omsetning på rundt 30 Millioner.
Gosh PROFILHUSET AS er landets største leverandør av startnummer og arenareklame.

Vi utvikler oss sammen med våre kunder.

Hvorfor velge profilprodukter fra Gosh?

Vårt kjerneteam består av mange erfarne, dyktige og løsningsorienterte profilrådgivere. Vi er eksperter på å hjelpe deg med å finne frem til hvilke produkter bedriften din trenger, enten det er rene profilprodukter, klær eller firmagaver både med og uten logotrykk.
I sortimentet vårt finner du alt fra nye, moderne duppedingser til eksklusive gaver og klær fra kjente merkevareleverandører. Som en stor aktør, har vi forhandlet frem gode priser fra våre leverandører, som igjen kommer våre kunder tilgode. Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, så vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.

Profilprodukter og reklameartikler

Profileringsprodukter og reklameartikler er produkter som er merket med firmanavn, logo eller varemerke. Dette blir ofte brukt i forbindelse med messer, kampanjer eller andre aktiviteter for å øke eksponeringen til et firma, produkt eller budskap. Vi opererer ikke som en vanlig hyllebutikk med et begrenset utvalg, men har samlet høykvalitetsprodukter for alle behov fra nøye utvalgte leverandører og produsenter.

Profil- og arbeidsklær

Profilklær er klær som benyttes for profilering av en bedrifts navn eller varemerke, for å forsterke identitet og øke eksponering. Vi tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og verneutstyr, tøy til horecamarkedet, service og handel, sykehus, apotek og generell uniformsbekledning.
Størsteparten av våre bestillinger er ferdigproduserte klær som bearbeides lokalt med transfer, silketrykk, broderi, etc. Men vi leverer også profilklær som er designet og produsert spesielt for din bedrift, etter egne behov og ønsker.

Firmagaver

Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller bare som en takk for god innsats. Vi tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter. Bestill via nettbutikken vår, eller kontakt oss for forslag på gaver som passer den ønsker og behov.

Skilt og dekor

Skilt og dekor er en viktig del av bedriftens profilering. Alle i Gosh-kjeden er leverandør av skilt- og dekorprodukter, hvorav ti forhandlere har egne produksjonsfasiliteter. Dette gjør oss konkurransedyktige og sikrer at vi kan levere høy kvalitet til riktig pris og samtidig kan tilby kort leveringstid.

Få deres helt egen nettbutikk

Hos oss kan bedriften deres få deres helt egen nettbutikk. Her kan de ansatte handle egne profilprodukter, samt at avdelingene på en enkel måte kan hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår dere med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.

Korte fakta

Landsdekkende
Landets største kjede innen profilering
Oppstart
Gosh-kjeden ble etablert i 2001
Totalomsetning
409 MNOK
Årsverk
Vi har tilsammen 169 årsverk